Vänligen vänta medan vi hittar de bästa priserna

Boka flyg hos Sky-tours!

Europa, Asien, Afrika eller Amerika. Med Sky-tours kan du ta dig till vilken destination du än önskar. Våra billiga flygresor är svaret på mångas resedrömmar oavsett om det innebär onestop eller multistop. Upplev mer av världen, och kanske även mer av dig själv – Boka ditt nästa äventyr med oss!

Tips på vart du kan resa med oss:

Strand

Vill du att din resa tar dig till milslånga stränder där det enda du behöver oroa dig över är om du köpt tillräckligt med solskydd? På Sky-tours hittar du flygbiljetterna du är ute efter. Oahu, Hawaii är paradisön för dig som längtar efter perfekt tempererat havsvatten och att lapa sol. Ska resorna gå lite längre bort är även Brasilien, Bali och Maldiverna heta tips. Lite närmre hittar du Parga i Grekland, eller Barcelona som även bjuder på stadsliv med hög puls.

Shopping

Älskar du shopping och mode så är Seoul i Sydkorea inne året runt. I denna högteknologiska stad är alla gator som en egen runway där trendigsetters visar upp både det senaste och det som komma skall inom mode. Faktum är att många trender startas i denna fartfyllda huvudstad där ljusen aldrig tycks släckas. Vill du njuta av shopping lite närmre hem så är klassiska Paris alltid ett säkert kort. Eller varför inte göra stopp i båda städerna?

Familj

Med våra billiga flygstolar behöver familjesemestern inte bli överdrivet dyr. Ta med dig barnen till Tokyo och gör ett besök på magiska Disneyland eller DisneySea, besök Mount Fuji eller strosa i japanska trädgårdar. Denna spännande stad bjuder på något för alla åldrar och intressen! Gillar familjen fotboll, mat och Harry Potter? Då kan London vara ett perfekt alternativ för såväl en vecka som en weekend tillsammans.

Fest

Flygbiljetter via oss kan vara din biljett till nästa stora fest. Många stora städer i världen bjuder in till fantastiskt uteliv, men något av det hetaste just nu är nattlivet i Tel Aviv, Israel. En stad fylld med glädje, öppenhet och välbesökta klubbar där det dansas in på småtimmarna. Dagarna spenderas på ständerna eller i den livliga stadens kärna. Besöker du New York hittar du såväl puben som inspirerade den i ”How I met your mother” till stora nattklubbar där kändisspotting inte hör till ovanligheten.

Natur

Om vild, vacker och oförstörd natur är vad som lockar tar vi dig gärna dit du finner den. Vi har billiga flygresor till både Skottland och Irland där de vidsträckta vyerna kan få vilken stressad stadssjäl som helst att känna ett lugn. Wulingyuan i Kina bjuder på en imponerande vy med sina tusentals smala bergspelare som sägs vara inspirationen till Hallelujah Mountains i filmen Avatar. Ett sista litet tips är de mäktiga Angelfallen, världens högsta vattenfall, i Venezuela.

Romantik

Det är svårt att prata om romantik utan att tänka på tidernas kanske mest kända kärlekshistoria – Romeo och Julia. Platsen för denna historia är den italienska pärlan Verona. En vacker och mysig stad som andas kärlek. Passa gärna på att besöka Julias kända balkong på Via Capello 23 och avnjut lokala viner. Geithoorn i Nederländerna är en plats som inte liknar någon annan. I denna by lämnas bilarna utanför, här transporterar du dig med båtar. Vägar existerar inte, utan här sammankopplas allt genom kanaler och vackra små broar. De sagolika husen höjer den romantiska känslan, perfekt för par som söker lugnet i vacker omgivning.

Flyg med oss vart du vill

Lockar något av dessa tips dig, eller har du en annan plats i tankarna? På Sky-tours hittar du resor, hotell och hyrbil vart du än vill att färden ska gå. Hos oss får du alltid bra priser – den goda servicen får du på köpet. Boka dina flygbiljetter online redan idag!

Ta en långsemester

Billiga multistop-resor

Boka idag