Vänligen vänta medan vi hittar de bästa priserna

VÄLKOMMEN TILL HAPPY-CARS

Vi inkluderar

Fria mil & alla skatter och avgifter

Fria ändringar & fria avbokningar

Skadeförsäkring med noll avdrag

Ansvarsförsäkring $1.000.000

Alamo & Enterprise bilar

Happy-Cars.com är stolt över att vara det bästa valet för dina hyr bils behov och det är svårt för klienter att jämföra mellan oss och våra konkurrenter eftersom de utelämnar försäkringar, avgifter och andra nödvändiga och obligatoriska tillägg. Vi tycker att det är viktigt och mer ärligt att visa det slutgiltiga priset. Vad du ser är vad du betalar för! Med Happy-Cars är hyr bil tillgänglig i mer än 30,000 flygplats och stads platser över hela världen.

Vi väljer endast de välkända och mest respekterade bil uthyrnings företag. Inom några sekunder kan du hitta din bil och spara tid och pengar. Vi håller ständigt ett öga på bil uthyrnings marknaden för att försäkra att du alltid får de bästa hyr priser och avtal. Med ett stort urval av hyrbilar tillgängliga däribland ekonomisk, kompakt, mellan till maxstorlek och lyxbilar och skåbilar, kan du enkelt hitta en som är perfekt för dig.

För att hjälpa dig att göra det rätta valet av din hyr bil innehåller vår boknings process praktiska detaljer om hur många passagerare och bagage som varje bil kan ta, val av växellåda och mer. Om du behöver mer utrymme, välj våra skåpbilar från mini skåpbil till maxi skåpbil och buss som är tillgängliga att hyra på utvalda destinationer. Vi tror verkligen på enkel rak på sak prissättning.

Vi avskyr gömda avgifter eller extra på hyr bils avgifter. Vi garanterar dig den bästa problemfria hyr bils upplevelse från början till slut. Vi förhandlar den bästa hyr bils avgiften med ledande företag som Alamo, National, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Hertz, National, Sixt, Atesa, Criter och många fler. Vad än din anledning är för att hyra en bil, affär eller nöje, kan du lita på oss med alla dina hyr bils behov och förlita dig på våra bra priser och service.

Support Service will help you here: +46844681001