Vänligen vänta medan vi hittar de bästa priserna

Res jorden runt med Sky-tours

Många är vi som drömmer om en jordenruntresa. Vår värld har mycket natur, kultur och upplevelser att bjuda på. Så varför inte spendera din nästa semester på fler än ett ställe? Hos oss kan du planera din flygresa så som du vill ha den, med det antal stopp du önskar på de platser du vill se. Självklart ser vi till att du får billigast möjliga pris.

Experter på långresor

På Sky-tours kan du komponera din jordenruntresa så som du vill ha den. Anpassa själv antal dagar du vill spendera på de olika stoppen. Vi ger dig gärna pris på hela resan, men även på de olika delarna för sig. På så vis kan vi ta fram lokala flygningar där priserna ibland är lägre än vid paketpris. Och du kan enkelt se om det är en viss flygning som påverkar priset.

För dig som vill ha idéer på hållplatser under din långresa så ställer vi gärna upp med tips. Vi är experter på flygresor med multistop och kan garanterat plocka fram alternativ som passar dig och dina intressen.

Boka online

Ta dig iväg och möt världen. Du bokar smidigt såväl flygbiljetter och hotell som hyrbil online hos oss. Vi är det lilla resebolaget med de stora möjligheterna!

Ta en långsemester

Billiga multistop-resor

Boka idag