Vänligen vänta medan vi hittar de bästa priserna

Upplev mer med multistop-resor

Förverkliga din dröm om att se mer av världen. Med multistop-resor kan du fylla din långsemester med flera olika resmål och stanna där du vill och så länge du vill. Så ta några veckor eller månader ledigt, packa väskan och ge dig iväg för ett äventyr som du garanterat kommer bära med dig resten av livet!

Vart vill du flyga?

Sky-tours gör det enkelt för dig att söka och boka långtidsresor. Vare sig du vill göra en multicity-resa eller ta dig till lite mer ovanliga och fjärran destinationer så letar vi fram flygresor som matchar dina önskemål. Vi är experter på denna typ av resor och kommer därför gärna med tips för dig som kanske vill utöka din multistop-resa med något du själv inte tänkt på.

Bättre pris på din flygresa

En resa med flera stopp kan lätt bli dyr. Vi ger dig paketpris för hela din resa, men kan även ge priser på varje flygning för sig. På så vis kan vi plocka fram lokala alternativ som ibland ligger betydligt lägre i pris. Du sparar pengar som du kan lägga på annat under din långsemester.

Släpp fri din äventyrslysta och låt allt vad världen ha att upptäcka vara det enda som fyller din kalender ett tag framöver. Boka flyg för multistop-resor smidigt hos oss på Sky-tours!